top of page
Monogram Logo Profile Picture (2).png

Multipurpose building plot in Kaštel Lukšić, 4700 m2

Kaštel Lukšić, Croatia

Property ID

2022103

Location

Kaštel Lukšić, Croatia

Type of property

Building land

Area (m2)

7500

Price per m2

149 €

PRICE

700.000 €

Agent:

Anita

+385 99 212 2719

Facilities

gradski vodovod, zemljište, atraktivna pozicija, blizina mora, dostupnost svih sadržaja, struja

Number of rooms
Number of bathrooms
Orientation
jug
Floor

Details

Prodaje se višenamjensko građevinsko zemljište u Kaštel Lukšiću.

Zemljište je ukupne kvadrature 4700 m2, pogodno za izgradnju stambenih zgrada, skladišta, trgovačkog centra, pumpe, suhih vezova, pilane i ostalo.

Ima pristup s asfaltne sporedne trake koja je široka 3 metra, što znači da se na samu magistralu ne izlazi direktno, a to uvelike olakšava priključak na glavnu cestu. Ulaz na zemljište je širok 22 m, pod malim je nagibom, te je profesionalno asfaltiran čitavom dužinom sveukupne površine 300 m2 slojevima debljine 10-12 cm. Parcela je nasuta lomljenim kamenom, tamponom, te nabijena velikim valjcima od 17 tona da može biti pista. Ima priključak na struju i vodu.

Prvotna namjena parcele bila je za parkiranje teške mehanizacije, kamiona, šlepera, autobusa, ali naravno i za mala vozila.

Ono zbog čega se ova parcela posebno ističe kao njena pozicija uz popularnu magistralu, te je čini izvrsnim potencijalom za ulaganje.

Cijena po m2: 149 Eura/m2

Kupac plaća agencijsku proviziju u iznosu od 3%.

Sve informacije o nekretnini kao i razgledavanje iste moguće je isključivo uz potpisivanje Ugovora o posredovanju koji je temelj za daljnje radnje vezane uz kupoprodaju nekretnine, a sve u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka, te Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.

Kontakt
bottom of page